Искам да споделя опита си с продукт на Vision.
Преди да започне градина, почнахме да даваме на Павчо Lifepack Junior, по една капсула на ден. Сутрин преди да тръгне на градина му давам хапченцето, което е с вкус на какао, схрусква го, което е най - добрия начин на усвояване, пие чаша водичка или по скоро колкото иска и тръгва на градина.
Преди да тръгне на градина не е боледувал много. Имали сме сополки и кашлица, но не повече. Никога не беше пил антибиотик до преди градината, когато се разболя и пихме Панцеф и не му повлия, оказа се алергична кашлица и се оправи от AERIUS. И сега когато пием витамините на Vision мога да кажа че нямаме проблеми.
Имаше период на пречистване на организма му като ги започнахме. Излизаха кашлица и сополи и го оставих без други лекарства и след седмица спря всичко. Цял месец без проблеми. :) Да чукна на дърво. Продължаваме да ги пием. :)
Споделете мнението си за витамините Lifepack Junior или други които сте давали на децата си или сте използвали вие самите. Сега има нови които се казват Бъди здрав и сас със вкус на лимон и портокал. Мисля да пробвамеи тяхкато свърши тази опаковка.